Tijd voor mijn nieuwe uitdaging

Op 20 juli 2015 zijn Rene en ik weer trotse ouders geworden van een prachtige zoon en Davy werd stoere grote broer van Jesse. Tijdens mijn verlof heb ik gebrainstormt over het bestaan van Bijzondere Post en in hoeverre ik deze werkwijze voort kan zetten in combinatie met 2 kids. Na lang twijfelen moest ik de beslissing nemen dat newborn shoots voor geboortekaarten niet meer in mijn tijdschema passen. Hoe gelukkig ik ook word van deze opdrachten… Omdat een baby zich niet laat plannen (ook onze eigen Jesse besloot 3 weken eerder te komen), is het niet meer haalbaar. Rondom de uitgerekende datum moet ik ongeveer 5 weken vrij houden. Dit is lastig plannen, laat staan met een baby, kleuter en de oppas niet naast de deur.

Een hele poos geleden ben ik tevens gestopt met Facebook, wat voelde als een verademing. Ze noemen het ook wel JOMO (joy of missing out). Je maakt weer ruimte voor je eigen gedachten en ideeen, zonder dat deze (onbewust) worden gevormd of verstoord. Als grafisch ontwerper en fotograaf kon ik mijzelf achter de Mac makkelijk verliezen, door een constante zoektocht naar perfectie. De liefde voor eenvoud en subtiliteit is er altijd geweest, maar wanneer je in opdracht werkt kun je dit niet altijd toepassen. 

Ik verruil mijn Mac voor klei en geef mijzelf over aan een prachtige ambacht. Op een prachtige plek met vrij uitzicht over de weilanden staat mijn nieuwe trots, Studio Wendy. Studio Wendy is ontstaan vanuit de wens om mijn eeuwige perfectionisme om te zetten in waardering voor natuurlijke schoonheid. Inzien dat dingen mooi zijn zoals ze zijn. Dankbaar zijn in plaats van verlangen naar. Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen: www.studiowendy.nl